Landbouw, industrie, groenvoorziening & bosbouw.

Landbouw, industrie, groenvoorziening & bosbouw

We zijn gespecialiseerd in landbouw en industrie en in 2009 is daar een derde bedrijfsonderdeel aan toegevoegd: groenvoorziening en bosbouw.

Occasions

Bij Evax kunt u uw gebruikte machine inruilen. Wij worden regelmatig benaderd door kopers uit binnen- en buitenland, die op zoek zijn naar betrouwbare, gebruikte machines. We hebben dan ook voortdurend een aantrekkelijk aanbod van occasions staan, zowel binnen in onze inruilhal als op ons buitenterrein. Denk bijvoorbeeld aan tractors of grondbewerkingsmachines, maar ook aan machines voor weidebouw, bemesting, zaaien en poten alsmede oogstmachines, mobiele kranen, rupskranen en wielladers.Wij garanderen altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zowel voor de aankoop van een nieuwe machine of een occasion, als voor de inruil van uw gebruikte machine en het onderhoud of de reparatie van uw huidige machine.Op deze website heeft u steeds een actueel overzicht van het aanbod. Iedere week wordt dit overzicht namelijk bijgewerkt, zodat de site altijd up-to-date blijft.Heeft u specifieke wensen, dan kunnen wij een occasion in onze werkplaats natuurlijk aanpassen, maar ook repareren en/of een beurt geven voordat hij afgeleverd wordt.

Indien u een machine zoekt, nieuw of gebruikt, die niet in het actuele aanbod wordt vermeld, neem dan even contact met ons op. Doordat wij veelvuldig contact hebben met onze relaties, kunnen wij in ons netwerk voor u nagaan of er wellicht mogelijkheden zijn. Ons telefoonnummer vindt u op de contactpagina.

Catalogus

In onze online catalogus kunt u alle producten zien die Evax levert. Van hakselaar en bemestertank tot graafmachine en tractor: Evax levert het. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en producten. Zodra er nieuwe producten of machines uit zijn, worden ze toegevoegd aan onze online catalogus. Zo bent u ook altijd snel op de hoogte. De bijbehorende brochures zijn als PDF op deze site te downloaden of ze worden als digitale folder bijgevoegd. Ook specifieke productinformatie kunt u hier terugvinden en raadplegen, evenals technische specificaties. Uiteraard kunt u ook in onze winkel diverse folders en brochures raadplegen.

Mocht u er niet uit komen of aanvullende informatie nodig hebben, loop dan gerust even binnen, spreek onze vertegenwoordigers aan of neem even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u van deskundig advies. Of het nu gaat om onderhoud of reparatie, de aanschaf van een nieuwe machine of een occasion: wij denken graag met u mee.

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel
Postbus 17
5520 AA Eersel
Tel: 0031- (0)497 - 591444
Fax: 0031- (0)497 – 591805
E-mail: info[at]evax[dot]nl
Volg Evax op YouTube Volg Evax op Linkedin Volg Evax op Google+