Evax BV

Choose your language

  • Nederlands
  • Deutsch
  • English

Evax: Vertrouwd Vakkundig

Sinds 2018 is Evax actief in het pand aan de Helenaveenseweg 14 te Grashoek. Bij Evax in Grashoek bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de reparatie en het onderhoud van nieuwe en gebruikte landbouwmachines, tractoren, verreikers, tuinbouw- en groenteteelt machines machines. Van verreiker en tractor tot preirooier en ploeg: wij hebben het in huis.

Ook voor de verkoop van onderdelen en aanverwante artikelen willen wij graag uw partner zijn. De meeste onderdelen hebben wij direct op voorraad in ons magazijn of in onze winkel. Indien ze niet voorradig zijn, zijn ze veelal binnen 24 uur te leveren. Uiteraard kunnen onze medewerkers met u meedenken voor een tijdelijk passende oplossing zodat stilstand wordt beperkt. Uw machinepark moet immers altijd beschikbaar zijn en onder de meest moeilijke omstandigheden topprestaties kunnen leveren. In onze winkel verkopen we uiteraard ook toebehoren: speelgoed zoals traptractoren en miniaturen, maar ook tractor en werktuig toebehoren, gereedschap, schoeisel, brandstoffen, oliën en reinigingsmiddelen etc. We hebben regelmatig aanbiedingen, welke op de site aangekondigd worden.

Of het nu gaat om de aanschaf van een machine of om de reparatie of het onderhoud ervan: u kunt altijd rekenen op deskundig advies. Ons team van professionals staat voor u klaar en denkt graag met u mee. Goede service vinden wij vanzelfsprekend: wij hebben de kennis in huis en in onze eigen werkplaats of op locatie worden reparaties door onze ervaren monteurs vakkundig uitgevoerd. Ook kunnen zij machines aanpassen aan de specifieke wensen van de klant.

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel
Tel: 0031- (0)497 - 591444
Fax: 0031- (0)497 – 591805
E-mail:
info[at]evax[dot]nl
Postbus 17
5520 AA Eersel
Volg Evax op YouTube Volg Evax op Linkedin Volg Evax op Google+
Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek
Tel: 0031- (0)77 - 3066050
E-mail:
info[dot]grashoek[at]evax[dot]nl
Voorwaarden
Privacyverklaring