Evax BV

Choose your language

  • Nederlands
  • Deutsch
  • English

Op onze vestigingsplaats aan de Helenaveenseweg te Grashoek beschikken wij over een grote werkplaats voorzien van moderne apparatuur en gereedschappen. Een team van enthousiaste en vakbekwame monteurs staat daar voor u klaar. Zij voeren allerlei soorten reparaties uit en passen (nieuwe) machines aan naar de wensen van de klant.

Er is een speciale ruimte waar wij specialistische metaalbewerking werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we een afgeschermde ruimte waar constructie/las- en slijpwerkzaamheden worden uitgevoerd, om stof en geluidsoverlast in de werkplaats te beperken.

Tevens beschikken wij over een motorbelastingsrem waar middels geavanceerde technieken gegevens worden uitgelezen, zoals motorvermogen, hefvermogen en hydrauliek capaciteit. Hiermee lopen wij vooruit op dat wat in de toekomst haast zeker verplicht zal gaan worden en kunnen wij u een goed beeld geven van de prestaties die uw trekker op dit moment levert. Ook hebben wij eveneens ons aircoservicestation gestald, waarmee we u ook op alle  gebied van airco van dienst kunnen zijn.

Maar niet alleen in onze werkplaats kunnen wij u van dienst zijn, ook op locatie kunnen wij uw reparaties uitvoeren en service verlenen. Vier volledig ingerichte servicebussen staan paraat om u snel van dienst te kunnen zijn. En mocht het zo zijn dat bijvoorbeeld uw trekker niet op locatie te repareren is en u er niet meer mee kunt rijden, dan hebben wij ook een vrachtwagen in ons bezit die uw trekker naar onze werkplaats kan vervoeren.

Uiteraard proberen wij alles zo snel mogelijk te repareren en/of service te verlenen, maar helaas gaat dat niet altijd zo snel als gewenst. In dit soort gevallen proberen wij met u mee te denken en een passende (tijdelijke) oplossing te zoeken, om zo stilstand te voorkomen.

Buiten het feit dat onze monteurs breed zijn opgeleid, volgen zij vele productgerichte cursussen en trainingen om over zoveel mogelijk vakkennis te beschikken.

Maar wij investeren niet alleen in opleidingen en trainingen voor onze monteurs, ook in gereedschappen en automatisering wordt flink geïnvesteerd.

Zo kunnen wij u niet alleen nu, maar ook in de toekomst van dienst zijn op alle vlakken.

Al met al zijn wij zoals ons logo al zegt, een vertrouwd en vakkundig adres, waar wij u met onze opgedane ervaring en kennis graag van dienst zijn.

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel
Tel: 0031- (0)497 - 591444
Fax: 0031- (0)497 – 591805
E-mail:
info[at]evax[dot]nl
Postbus 17
5520 AA Eersel
Volg Evax op YouTube Volg Evax op Linkedin Volg Evax op Google+
Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek
Tel: 0031- (0)77 - 3066050
E-mail:
info[dot]grashoek[at]evax[dot]nl
Voorwaarden
Privacyverklaring