Afgeleverd Case-IH Vestrum 130 CVX + Ufkes Greentec Chipper Combi

AFGELEVERD

De 1e aflevering van 2024 was meteen een hele mooie aflevering.
Aan Slaats Boomverzorging uit Veldhoven hebben we 3 januari deze Case-IH Vestrum 130 CVX & Ufkes Greentec Jaguar 40 Combi-Chipper mogen afleveren.
De combinatie hebben we samen met Gijs Slaats samengesteld en het resultaat mag er zeker zijn. Wat een plaatje!
De Ufkes Greentec chipper combi is voorzien van Jaguar 40 chipper, deze chipper heeft een invoer tot maximaal 40 cm. De Invoer is voorzien van 2 invoerrollen en brede trechter, voor een makkelijke invoer. De machine heeft een veiligheidsbeugel op de invoertrechter, zodat deze geschikt is voor zowel hand als kraan invoer. De combi is verder voorzien van 12 m3 snipper bak en TG 3163 houtkraan. De kraan heeft een Ufkes Crab grijper. Hiermee worden de takken mooi compact bij elkaar geknepen, wat makkelijk invoert. Een aantal extra opties maken de combi helemaal af, zoals: hydraulische bladblazer, hydraulische lier, actieraam, flitsers in de bumper, LED werkverlichting en gereedschapshouder.
De Case-IH Vestrum 130 CVX is een compacte en wendbare 130 Pk tractor met een traploze transmissie. De tractor is voorzien van Nokian blokprofiel banden. Om fijn met de houtkraan te kunnen werken is de cabine aangepast zodat de stoel en bediening volledig 180 graden kan draaien. Tevens is er meer voetruimte gemaakt aan de achterzijde van de cabine. De machinist kan zo ergonomisch in omgekeerde richting werken en heeft goed zicht op zijn werk.
De tractor en de Chipper zijn bij ons in de werkplaats in Duizel naar de wens van de klant samengebouwd. In de tractor hebben we de joysticks en het bedieningspaneel van de kraan netjes ingebouwd. De tractor hebben we voorzien van een RVS uitlaat en een tractorbumper frontbumper met led flitsers. De gehele combinatie is in de mat groene huisstijl van Slaats afgeleverd. Een ontzettend mooi eindresultaat vinden wij.
Wij bedanken Gijs Slaats voor deze mooie order. Machinist Justin, nog vele fijne snipper uren gewenst met deze mooie combinatie.

Contact

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen u graag!

Contactformulier

Duizel

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel

Tel: +31 497-591 444
E-mail: info@evax.nl

Grashoek

Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek

Tel: +31 77-306 6050
E-mail: info.grashoek@evax.nl

Over Evax

Bij Evax bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de reparatie en het onderhoud van nieuwe en gebruikte machines en werktuigen. Van loader en tractor tot rooimachine en bosfrees: Wij zijn u graag van dienst vanuit onze vestigingen in Duizel en Grashoek.