Hét adres voor service en onderhoud

Zowel in Duizel als in Grashoek beschikken wij over een grote werkplaats, voorzien van moderne apparatuur en gereedschappen. Onze enthousiaste en vakbekwame monteurs voeren dagelijks diverse soorten reparaties en onderhoud uit. Ook passen zij zowel nieuwe als gebruikte machines aan, naar de wensen van de klant.

Service en onderhoud

Moderne werkplaats in Duizel en Grashoek

Op beide vestigingen is de werkplaats voorzien van een afgeschermde ruimte. Hier voeren we constructie-, las- en slijpwerkzaamheden uit waardoor we stof- en geluidsoverlast in de werkplaats kunnen beperken. De werkplaats in Grashoek is zelfs uitgerust met een speciale ruimte voor de uitvoer van specialistische metaalbewerkingswerkzaamheden.

Ook beschikken beide vestigingen over een trekkerkeuringruimte met motorbelastingsrem. Met geavanceerde technieken lezen we gegevens uit, zoals het motorvermogen, hefvermogen en hydrauliek capaciteit. Met behulp van deze technieken kunnen we een goed beeld geven van de prestaties van uw trekker.
Daarnaast kunnen wij met het aircoservicestation, u ook op het gebied van airco van dienst zijn. Kortom: we kijken graag vooruit en kijken naar wat de toekomst ons vraagt.

Onderhoud en reparatie op locatie

Uiteraard stopt onze service niet in onze werkplaats. Ook op locatie bieden wij service en onderhoud. Maar liefst 9 volledig ingerichte servicebussen staan paraat om u snel van dienst te zijn. En mocht het gebeuren dat wij uw trekker niet op locatie kunnen repareren, dan vervoert onze vrachtwagen uw trekker naar één van onze werkplaatsen.

Wij streven naar een snelle reparatie en/of service. Helaas gaat het niet altijd zo snel als gewenst. In deze specifieke gevallen denken wij graag met u mee. We zoeken daarbij altijd naar een passende (tijdelijke) oplossing, om stilstand te voorkomen.

Vakkundig personeel en modern gereedschap

Al onze monteurs zijn breed opgeleid. Regelmatig volgen zij diverse productgerichte cursussen en trainingen. Hierdoor houden wij de vakkennis actueel. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de BMWT-keur van uw machine bij ons terecht.
Máár we investeren niet alleen in opleidingen en trainingen van onze monteurs. Ook investeren we flink in gereedschappen en automatisering. Zo kunnen wij u niet alleen nu, maar ook in de toekomst van dienst zijn op alle vlakken.
En zoals ons logo zegt: Evax is een vertrouwd en vakkundig adres. We zijn u met al onze ervaring en kennis graag van dienst.

Contact

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen u graag!

Contactformulier

Duizel

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel

Tel: +31 497-591 444
E-mail: info@evax.nl

Grashoek

Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek

Tel: +31 77-306 6050
E-mail: info.grashoek@evax.nl

Over Evax

Bij Evax bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de reparatie en het onderhoud van nieuwe en gebruikte machines en werktuigen. Van loader en tractor tot rooimachine en bosfrees: Wij zijn u graag van dienst vanuit onze vestigingen in Duizel en Grashoek.