Terug in de tijd

Van Boeke-Heesters naar Evax. Van Vessem naar Duizel. En later uitgebreid met Grashoek. Een rijke geschiedenis ligt achter ons. Maar daardoor hebben we bij Evax al heel wat ervaring en kennis in huis. Geen wonder dat veel bedrijven uit de wijde omtrek de weg naar Evax al hebben gevonden.

De geschiedenis van Evax

Onze historie gaat terug naar 1997: in dat jaar ontstond Evax uit de privatisering van landbouwmechanisatiebedrijf Boeke-Heesters. Lange tijd was Evax gevestigd in Vessem maar door de snelle groei was een groter pand noodzakelijk. Sinds 2006 zijn we gevestigd aan de Ganzestaartsedijk in Duizel. En daar groeide het bedrijf verder. Naast de bestaande werkzaamheden aan landbouw- en grondverzetmachines, zijn we ons ook gaan specialiseren in bosbouw-, recycling-, tuin- en parkmachines. Dit zorgde ervoor dat we eind 2018 onze werkplaats met nog eens 750 m2 hebben uitgebreid. Sinds 12 maart 2018 heeft Evax een tweede vestiging aan de Helenaveenseweg in Grashoek. Voorheen was deze locatie actief onder de naam Maessen BV en ook dit bedrijf heeft een rijke historie in de landbouwmechanisatie.

“Wij beloven wat we doen en we doen wat we beloven”

Op de dag van vandaag bieden we met een team van ruim 50 enthousiaste medewerkers een brede service. Ons motto: “Wij beloven wat we doen en we doen wat we beloven”, heeft ertoe geleid dat talloze landbouw-, loonwerk- en grondverzet bedrijven tot ver in de omtrek al jaren trouwe klanten zijn.

Contact

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen u graag!

Contactformulier

Duizel

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel

Tel: +31 497-591 444
E-mail: info@evax.nl

Grashoek

Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek

Tel: +31 77-306 6050
E-mail: info.grashoek@evax.nl

Over Evax

Bij Evax bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de reparatie en het onderhoud van nieuwe en gebruikte machines en werktuigen. Van loader en tractor tot rooimachine en bosfrees: Wij zijn u graag van dienst vanuit onze vestigingen in Duizel en Grashoek.