Nieuw of gebruikt: wij helpen u graag

Op zoek naar nieuwe of gebruikte machines of werktuigen? Bekijk dan het uitgebreide aanbod aan producten op onze website. Maar uiteraard kunt u ons altijd even bellen of een berichtje sturen voor aanvullende informatie. Onze vertegenwoordigers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Verkoop

Partner voor uw branche

Evax biedt een uitgebreid aanbod aan gespecialiseerde machines en werktuigen voor een groot aantal branches. Denk hierbij aan landbouw, tuinbouw, groenteteelt, grondverzet, (hout)recycling, bosbouw en groenvoorziening. De ontwikkelingen gaan hard en wet- en regelgeving verandert voortdurend. Neem daarom contact op met onze vertegenwoordigers. Zij zijn gespecialiseerd en kunnen u informeren en adviseren bij het maken van de juiste keuze voor uw machinepark.

Occasions

Bij Evax kunt u uw gebruikte machine inruilen. Wij worden regelmatig benaderd door kopers uit binnen- en buitenland, die op zoek zijn naar betrouwbare, gebruikte machines. We hebben dan ook voortdurend een aantrekkelijk aanbod van occasions staan, zowel binnen in onze inruilhal als op ons buitenterrein. Wij garanderen altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor zowel de aankoop van een occasionmachine, als voor de inruil van uw gebruikte machine kunt u bij ons terecht. De website bevat een overzicht van het occasionaanbod. Dit overzicht is actueel en krijgt wekelijks een update. Heeft u specifieke wensen, dan kunnen wij een occasion in onze werkplaats natuurlijk aanpassen, maar ook repareren en/of een beurt geven voordat hij wordt afgeleverd.

Bent u op zoek naar een machine, maar staat deze niet bij het aanbod? Neem dan contact met ons op. Door intensief contact met onze relaties, is ons netwerk groot. Wij gaan graag voor u na of er elders mogelijkheden zijn.

Interesse in één van onze occasions? Neem dan contact op met de vertegenwoordiger die bij de occasion staat vermeld. Wilt u graag langskomen voor een bezichtiging? Bekijk dan waar de occasion zich bevindt, in Duizel of in Grashoek.

Ontdek hier ons actuele occasions aanbod »

Producten

Onder het tabblad ‘Producten’ vindt u alle merken en producten die Evax levert. Van trekker tot chipper en van verreiker tot aardappelrooier: Evax heeft het in huis. Klik op de productgroep van uw keuze en we verwijzen u rechtstreeks door naar de website van de fabrikant. Hier vindt u de meest uitgebreide en actuele productinformatie.

Kom bij vragen of voor aanvullende informatie gerust eens langs op één van onze vestigingen. Wij staan u graag te woord en voorzien u van deskundig advies. Of het nu gaat om onderhoud of reparatie, de aanschaf van een nieuwe machine of een occasion: wij denken graag met u mee.

Klik hier voor onze producten »

Contact

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen u graag!

Contactformulier

Duizel

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel

Tel: +31 497-591 444
E-mail: info@evax.nl

Grashoek

Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek

Tel: +31 77-306 6050
E-mail: info.grashoek@evax.nl

Over Evax

Bij Evax bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de reparatie en het onderhoud van nieuwe en gebruikte machines en werktuigen. Van loader en tractor tot rooimachine en bosfrees: Wij zijn u graag van dienst vanuit onze vestigingen in Duizel en Grashoek.