Zelf online uw onderdelen zoeken

Onderdeel nodig? Log in, zoek op en bestel! Zo makkelijk kan het zijn.

Onderdelenservice

Zoek uw onderdelen digitaal op en bestel ze bij ons

Hoe werkt het: Klik op de link van het merk van uw machine. U wordt automatisch doorgelinkt naar de parts pagina van de leverancier. Zoek op uw type machine, bouwjaar en serienummer om de juiste machinetekeningen te vinden.

Onderdelen gevonden? Stuur via onderstaand contact-blok onderaan deze pagina een mail naar ons magazijn in Duizel of Grashoek met de gewenste onderdeel nummers en omschrijving. Wij bestellen de onderdelen en brengen u op de hoogte wanneer deze bij ons binnen zijn. Vaak zijn de onderdelen de volgende ochtend al bij ons geleverd. Kunt u ze niet ophalen in Duizel of Grashoek? Dan kunnen wij de onderdelen ook doorsturen via een pakketdienst. Informeer gerust naar de mogelijkheden en prijzen.

Komt u er zelf niet uit of heeft u nog vragen, neem dan contact op met één van onze magazijnmedewerkers:
Bas of Özcan op onze vestiging in Duizel,
of met Harm, Hans of Dorethe in Grashoek.


Bekijk hieronder het actuele MAXMAG magazine.

Bestelformulier

Onderdelen gevonden? Stuur via onderstaand formulier een mail naar ons magazijn in Duizel of Grashoek met de gewenste onderdeel nummers en omschrijving.

We gebruiken de gegevens die u invult alleen om u van een reactie te kunnen voorzien. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Contact

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen u graag!

Contactformulier

Duizel

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel

Tel: +31 497-591 444
E-mail: info@evax.nl

Grashoek

Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek

Tel: +31 77-306 6050
E-mail: info.grashoek@evax.nl

Over Evax

Bij Evax bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de reparatie en het onderhoud van nieuwe en gebruikte machines en werktuigen. Van loader en tractor tot rooimachine en bosfrees: Wij zijn u graag van dienst vanuit onze vestigingen in Duizel en Grashoek.