Afgeleverd JCB 3CX Plus

Van Aaken grondwerken en transport is het jaar goed begonnen met een nieuwe JCB 3CX Plus graaf-laadmachine. Deze alleskunner wordt aangedreven door een 109 pk JCB motor met een 6-traps auto-shift transmissie. De machine is voorzien van de hedendaagse ontwikkelingen en opties zoals: automatisch afstempelen en vlakstellen, auto stationair en stop functie, power-slide hydraulische graafarm verstelling, bak-vlak stand, giekvering, airco etc. Evax heeft de machine klaargemaakt naar wensen van de klant.
Bij van Aaken wordt de machine ingezet voor allerhande klusjes rond infra en bouwprojecten. Daarnaast vormt het een vaste combi in het straatwerk.
Machinist Peter heeft ondertussen alweer een paar weken kunnen wennen aan de machine. De machine, de ruime cabine en het goede zicht bevallen goed.
Wij wensen Peter nog fijne jaren toe met deze mooie JCB machine en bedanken Van Aaken voor de gunning van deze machine.

Contact

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen u graag!

Contactformulier

Duizel

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel

Tel: +31 497-591 444
E-mail: info@evax.nl

Grashoek

Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek

Tel: +31 77-306 6050
E-mail: info.grashoek@evax.nl

Over Evax

Bij Evax bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de reparatie en het onderhoud van nieuwe en gebruikte machines en werktuigen. Van loader en tractor tot rooimachine en bosfrees: Wij zijn u graag van dienst vanuit onze vestigingen in Duizel en Grashoek.