Afgeleverd: Nieuwe Case-IH Farmall 105c

Onlangs hebben wij een nieuwe Case IH Farmall 105 C uit mogen leveren aan de firma Van Pinxteren B.V. Deze trekker is in onze werkplaats klaar gemaakt om aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Onder andere een fronthef met extra hydraulische functie is opgebouwd om komende winter met sneeuwschuif aan de slag te kunnen. Daarnaast zal de trekker worden voorzien van een dubbel leiding luchtremsysteem voor de aanhangers, zodat hiermee ook voldaan wordt aan de nieuwste eisen van de regelgeving.
De Farmall-serie wordt gekenmerkt door de compacte bouw met ruime cabine welke rondom een zeer goed overzicht biedt. De trekker beschikt over een 12x12 transmissie en een shuttle-hendel onder het stuur waarmee de rijrichting geschakeld wordt. Verder is de trekker o.a. uitgevoerd met 3 mechanische hydrauliekventielen, 3-standen PTO en Heavy Duty 4WD vooras.
Graag willen wij de firma Van Pinxteren danken voor de gunning en hen veel succes wensen met deze all-rounder!

Contact

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen u graag!

Contactformulier

Duizel

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel

Tel: +31 497-591 444
E-mail: info@evax.nl

Grashoek

Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek

Tel: +31 77-306 6050
E-mail: info.grashoek@evax.nl

Over Evax

Bij Evax bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de reparatie en het onderhoud van nieuwe en gebruikte machines en werktuigen. Van loader en tractor tot rooimachine en bosfrees: Wij zijn u graag van dienst vanuit onze vestigingen in Duizel en Grashoek.