JCB Hydradig voor Roos Groep uit Bladel.

Afgelopen maand hebben we een nieuwe JCB Hydradig mogen leveren bij Roos-groep in Bladel. Roos-groep was op zoek naar een veelzijdige en wendbare machine, deze heeft men gevonden in de JCB Hydradig.

Afgelopen maand hebben we een nieuwe JCB Hydradig mogen leveren bij Roos-groep in Bladel. Roos-groep was op zoek naar een veelzijdige en wendbare machine, deze heeft men gevonden in de JCB Hydradig.

Deze 11-tonner is een opvallende machine in zijn klasse. Alle zware componenten (de motor, pompen, tanks en koelers) zijn in de onderwagen geplaatst, wat resulteert in een zeer stabiele machine. Door de hoge stabiliteit is het mogelijk de machine uit te rusten met een lange verstelbare giek met een reikwijdte van bijna 8 meter. Tevens heeft de machine een zeer compacte bovenwagen, waardoor de machinist een uitstekend zicht heeft. Alle 4 de wielen zijn zichtbaar vanuit de cabine.

De graafmachine is enorm wendbaar. Met de 4 wiel-besturing kan men binnen een radius van 4 meter draaien met de machine. Daarnaast is de machine sterk op zijn wielen en met een transport snelheid van 40 km/h snel te verplaatsen. De ruime cabine heeft een goed comfort en is uitgerust met de hedendaagse luxe die de machinist kan wensen.

Een 109pk JCB motor drijft deze Hydradig aan. De machine is voorzien van een 187 l/min pomp, wat een flinke capaciteit is voor een machine in zijn klasse. Standaard worden de JCB Hydradig machines geleverd met 3 dubbelwerkende functies op de giek en een dikke retour leiding. Dit maakt dat de machine met zijn standaard uitrusting al geschikt is voor bijna alle uitrustingstukken, zelfs voor uitrustingstukken welke een hoog olie debiet vragen. Het is een echte alleskunner!!

Evax heeft de machine voor Roos-groep naar wens klaargemaakt. We hebben de machine voorzien van brede Nokian 600/50R22.5 banden, automatische vetsmering, Engcon tilt-rotator en Eurosteel bakkenset. Marlomar heeft de machine is de oranje bedrijfskleur en blanke lak gespoten. Roos-groep bedankt voor de gunning! Wij wensen machinist Jasper nog erg veel werkplezier toe met deze nieuwe aanwinst! Deze JCB alleskunner gaat door Roos-Groep o.a. ingezet worden bij de infra-, wegenbouw- en betonverharding werkzaamheden waarin men gespecialiseerd is.

Contact

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen u graag!

Contactformulier

Duizel

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel

Tel: +31 497-591 444
E-mail: info@evax.nl

Grashoek

Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek

Tel: +31 77-306 6050
E-mail: info.grashoek@evax.nl

Over Evax

Bij Evax bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de reparatie en het onderhoud van nieuwe en gebruikte machines en werktuigen. Van loader en tractor tot rooimachine en bosfrees: Wij zijn u graag van dienst vanuit onze vestigingen in Duizel en Grashoek.