JCB Fasttrack 4160 ICON voor TLON Wim Luijten te Roosendaal

In november vorig jaar raakten we in gesprek met Wim Luijten, Transport en Logistiek Opleider gevestigd te Roosendaal. Het T-rijbewijs (tractor) ontbrak nog aan het totaalplaatje. Aangezien Wim zelf als instructeur op de tractor wil gaan, moest deze wel voorzien zijn van een zeer goed comfort. Dit vonden we in de JCB Fasttrac. Een zeer ruime cabine, waar een luchtgeveerde bijrijdersstoel met hoge rugleuning in past. Daarnaast is zowel de vooras en de achteras van de tractor hydraulisch geveerd. Het rijden is een genot met een volledig traploze automaat transmissie, schijfremmen op de assen en 4-wiel besturing.

Tevens is deze tractor een primeur in Nederland. De eerste JCB 4160 Fasttrac met nieuwe ICON bediening in Nederland. O.a. een nieuw interieur, mooi groot touchscreen met enorm veel instelmogelijkheden en een rijhendel met vrij programmeerbare knoppen.

Deze tractor is samen met een Fliegl TMK 140 kipper afgeleverd in volledige Wim Luijten zwarte huisstyle.

Een enorme dikke combinatie!!

Wim Luijten, bedankt voor het vertrouwen en veel succes in de toekomst met het T-rijbewijs.

Contact

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen u graag!

Contactformulier

Duizel

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel

Tel: +31 497-591 444
E-mail: info@evax.nl

Grashoek

Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek

Tel: +31 77-306 6050
E-mail: info.grashoek@evax.nl

Over Evax

Bij Evax bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de reparatie en het onderhoud van nieuwe en gebruikte machines en werktuigen. Van loader en tractor tot rooimachine en bosfrees: Wij zijn u graag van dienst vanuit onze vestigingen in Duizel en Grashoek.