JCB Hydradig Van de Ven Someren

JCB Hydradig voor Van de Ven Someren

Recent heeft Aannemingsbedrijf Van de Ven te Someren een JCB Hydradig in gebruik genomen. Van de Ven is specialist op het gebied van (sloten) maai-werkzaamheden.
Men zocht een mobiele machine met een lage bodemdruk, veel vermogen en een hoge stabiliteit. De JCB Hydradig is voorzien van brede 710 banden voor een lage bodemdruk. Door de 4-wiel sturing is de machine erg wendbaar.

Het concept van de JCB Hydradig is dat de zware delen (motor, pompen, tanks, etc.) in de onderwagen zijn geplaatst, zodat het zwaarte punt naar beneden is gelegd en de machine erg stabiel is voor een binnendraaier. Tevens wordt hierdoor een uitstekend zicht rondom de machine gecreƫerd.

Om de machine extra geschikt te maken voor de maaiwerkzaamheden hebben we een Limited slip differentieel ingebouwd voor extra tractie. Daarnaast is de machine door ons voorzien van een extra pomp voor een constante hydrauliek flow en is proportionele wielbesturing op de joystick opgebouwd.

Van de Ven is specialist in maaiwerkzaamheden. In het verleden zijn al vele machines aangepast om het onmogelijke mogelijk te maken en een perfect passende oplossing aan de klant te bieden.

Met al deze ervaring en kennis heeft men samen met Matt Nielen Constructie / SCM Modifications een passende 2-delige giek getekend met schuifsteel. Met deze giek kan een maximale reikwijdte behaald worden. Daarnaast kan met de combinatie van de 2-delige giek en de schuifsteel erg snel en compact gewerkt worden.

Van de Ven heeft de machine verder aangepast naar eigen wensen met diverse beschermingen, werklampen, kisten etc. Dit totaal maakt dat deze JCB Hydradig perfect geschikt is voor hun werkzaamheden en de zware omstandigheden die van de machine gevraagd worden.

Wij bedanken Aannemingsbedrijf Van de Ven voor de gunning en wensen hun veel succes met deze top machine!.

Contact

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen u graag!

Contactformulier

Duizel

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel

Tel: +31 497-591 444
E-mail: info@evax.nl

Grashoek

Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek

Tel: +31 77-306 6050
E-mail: info.grashoek@evax.nl

Over Evax

Bij Evax bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de reparatie en het onderhoud van nieuwe en gebruikte machines en werktuigen. Van loader en tractor tot rooimachine en bosfrees: Wij zijn u graag van dienst vanuit onze vestigingen in Duizel en Grashoek.