Lemken zaaicombinatie voor Laarakker Groenteverwerking

Dit voorjaar hebben we bij Laarakker Groenteverwerking een nieuwe Lemken zaaicombinatie mogen afleveren. 

Lemken zaaitechniek bestaat inmiddels al 25 jaar, waarvan de firma Laarakker reeds 19 jaar ervaring heeft met hun vorige Lemken zaaicombinatie. Omdat dit al die jaren naar alle tevredenheid is geweest, is opnieuw de keus gevallen om van Lemken zaaitechniek gebruik te gaan maken in de toekomst.

De nieuwe zaaicombinatie bestaat uit een Lemken Zirkon 12 rotorkopeg met daar bovenop een Solitair 9+ zaaimachine. Beide zijn van de nieuwste generatie. 

Deze pneumatische zaaimachine is uitgerust met ISOBUS bediening i.c.m. sectieschakeling. Daarnaast de bekende dubbele schijfkouters, welke parallel opgehangen zijn voor een constante en precieze afleg van het zaad. 

De machine zal bij de firma Laarakker hoofdzakelijk ingezet worden voor het zaaien van erwten. 

Wij danken Laarakker Groenteverwerking voor het vertrouwen in Evax en wensen hen weer vele jaren plezier met deze combinatie.

Contact

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen u graag!

Contactformulier

Duizel

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel

Tel: +31 497-591 444
E-mail: info@evax.nl

Grashoek

Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek

Tel: +31 77-306 6050
E-mail: info.grashoek@evax.nl

Over Evax

Bij Evax bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de reparatie en het onderhoud van nieuwe en gebruikte machines en werktuigen. Van loader en tractor tot rooimachine en bosfrees: Wij zijn u graag van dienst vanuit onze vestigingen in Duizel en Grashoek.