Nieuwe Claas Disco 3200 FC Move en 9200 C AutoSwath afgeleverd aan landbouwwerken Wings

Deze week hebben wij een nieuwe Claas Disco 9200 C AutoSwath vlindermaaier afgeleverd aan Landbouwwerken Wings BVBA uit Balen. Opvallend aan deze vlindermaaier zijn de hydraulisch aangedreven afvoerbanden waarmee onmiddellijk op zwad gemaaid kan worden. De machine is zowel met als zonder afvoerbanden te gebruiken wat deze machine veelzijdig inzetbaar maakt. Enkele weken geleden hebben wij ook al een nieuwe Claas Disco 3200 FC Move frontmaaier aan deze klant afgeleverd.

De Disco MOVE beweegt zich zowel horizontaal als verticaal onafhankelijk van de tractor en neemt zelfstandig het uitheffen van de tractor over. Het diepliggende draaipunt van de maaier voor de kleine, en de MOVE kinematiek voor de grote oneffenheden zorgen voor een ideale bodemaanpassing onder alle omstandigheden mede door de bijzondere verticale bewegingsvrijheid van één meter

De gehele combinatie wordt aangestuurd via het AFS 700 Isobus scherm van de tractor.

Een super mooi plaatje in combinatie met de door Ons geleverde Case IH Magnum CVX 310.

Wij wensen de firma Wings veel werkplezier!

Contact

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen u graag!

Contactformulier

Duizel

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel

Tel: +31 497-591 444
E-mail: info@evax.nl

Grashoek

Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek

Tel: +31 77-306 6050
E-mail: info.grashoek@evax.nl

Over Evax

Bij Evax bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de reparatie en het onderhoud van nieuwe en gebruikte machines en werktuigen. Van loader en tractor tot rooimachine en bosfrees: Wij zijn u graag van dienst vanuit onze vestigingen in Duizel en Grashoek.