Evax BV

Choose your language

  • Nederlands
  • Deutsch
  • English

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

services - EvaxLoonbedrijf Geva neemt Case-IH Optum 270 CVX in gebruik

geplaatst door Joost Bierkens in: Afgeleverd - Duizel Loonbedrijf Geva neemt Case-IH Optum 270 CVX in gebruik - Evax

Loonbedrijf Geva te Peer heeft een Case-IH Optum 270 CVX tractor in gebruik genomen. Deze nieuwe aanwinst is de grootste krachtpatser in het Case-IH machinepark. De tractor gaat direct ingezet worden voor de werkzaamheden in de mest.

De Case-IH Optum heeft een 270 Pk sterke FPT motor. In combinatie met het 10.500 Kg eigen gewicht en de grote 710/75R42 banden kan het vermogen goed overgebracht worden op de grond en is de tractor een grote krachtbron voor iedere machine. In verhouding tot het grote vermogen en eigen gewicht is de tractor toch compact en wendbaar gebouwd waardoor deze veelzijdig inzetbaar is. Er is een goed zicht op de hefinrichting en werktuigen. Een groot hydraulisch vermogen en de vier toeren aftakas maken dat de tractor met iedere machine uit de voeten kan.

De Case-IH Optum CVX heeft een goed comfort. De traploze CVX transmissie is programmeerbaar in agressiviteit, de vooras en cabine zijn geveerd en de tractor beschikt over een luxe lucht geveerde stoel. De bediening is eenvoudig, overzichtelijk en doeltreffend. In het AFS 700 scherm kan de machine terminal bediend worden middels ISO-BUS II. Daarnaast kan met het HMC II kopakker management de machine erg uitgebreid ingesteld worden.

De tractor is naar de wensen van Loonbedrijf Geva opgebouwd met o.a. fronthef en aftakas, luchtremmen, 5 hydrauliek ventielen, motorrem, omkeerbare ventilator en automatische vetsmering. Daarnaast is de tractor voorzien van een Evax front bumper wat tevens dient als frontgewicht.

Evax wenst loonbedrijf Geva veel succes met deze nieuwe krachtpatser.Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel
Tel: 0031- (0)497 - 591444
Fax: 0031- (0)497 – 591805
E-mail:
info[at]evax[dot]nl
Postbus 17
5520 AA Eersel
Volg Evax op YouTube Volg Evax op Linkedin Volg Evax op Google+
Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek
Tel: 0031- (0)77 - 3066050
E-mail:
info[dot]grashoek[at]evax[dot]nl
Voorwaarden
Privacyverklaring