Evax BV

Choose your language

  • Nederlands
  • Deutsch
  • English

Landbouw, tuinbouw en groenteteelt

Evax bied een uitgebreid aanbod aan gespecialiseerde machines. In Grashoek kunt u terecht op het gebied van tractoren, verreikers, landbouw-, tuinbouw-, en groenteteelt machines en werktuigen. De ontwikkelingen gaan hard en wet- en regelgeving veranderd regelmatig. Neem contact op met onze vertegenwoordigers. Zij zijn gespecialiseerd in ons aanbod machine en kunnen u informeren en adviseren.

Occasions

Bij Evax kunt u uw gebruikte machine inruilen. Wij worden regelmatig benaderd door kopers uit binnen- en buitenland, die op zoek zijn naar betrouwbare, gebruikte machines. We hebben dan ook voortdurend een aantrekkelijk aanbod van occasions staan, zowel binnen in onze inruilhal als op ons buitenterrein. Denk bijvoorbeeld aan tractors of grondbewerkingsmachines, maar ook aan machines voor weidebouw, bemesting, zaaien en poten alsmede oogstmachines, verreikers en groenteteelt machines.Wij garanderen altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zowel voor de aankoop van een nieuwe machine of een occasion, als voor de inruil van uw gebruikte machine en het onderhoud of de reparatie van uw huidige machine.Op deze website heeft u steeds een actueel overzicht van het aanbod. Iedere week wordt dit overzicht namelijk bijgewerkt, zodat de site altijd up-to-date blijft.Heeft u specifieke wensen, dan kunnen wij een occasion in onze werkplaats natuurlijk aanpassen, maar ook repareren en/of een beurt geven voordat hij afgeleverd wordt.

Indien u een machine zoekt, nieuw of gebruikt, die niet in het actuele aanbod wordt vermeld, neem dan even contact met ons op. Doordat wij veelvuldig contact hebben met onze relaties, kunnen wij in ons netwerk voor u nagaan of er wellicht mogelijkheden zijn. Ons telefoonnummer vindt u op de contactpagina.

Zowel op onze locatie in Duizel als in Grashoek hebben we occasion machines staan. De standplaats van de machines staat bij de machines weergeven. Voor verder informatie kunt u contact opnemen met de vertegenwoordigers die bij de machines weergeven staan.

Catalogus

In onze online catalogus kunt u alle producten zien die Evax levert. Van tractor en bemestertank tot verreiker en groenteteelt machines: Evax levert het. Naast ons algemene aanbod in landbouwmachines kennen we in Grashoek nog specialisaties in verreikers, tuinbouw en groenteteelt machines. In onze catalogus staat ons product aanbod weergeven. Als u uw gewenste machine heeft gevonden kunt u zien of wij deze machine vanuit Duizel en/of Grashoek kunnen leveren en servicen. Daarnaast zijn bijbehorende brochures als PDF te downloaden. Ook specifieke productinformatie kunt u hier terugvinden en raadplegen, evenals technische specificaties. Uiteraard kunt u ook in onze winkel diverse folders en brochures raadplegen.

Mocht u er niet uit komen of aanvullende informatie nodig hebben, loop dan gerust even binnen, spreek onze vertegenwoordigers aan of neem even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u van deskundig advies. Of het nu gaat om onderhoud of reparatie, de aanschaf van een nieuwe machine of een occasion: wij denken graag met u mee.

Ganzestaartsedijk 23
5525 KC Duizel
Tel: 0031- (0)497 - 591444
Fax: 0031- (0)497 – 591805
E-mail:
info[at]evax[dot]nl
Postbus 17
5520 AA Eersel
Volg Evax op YouTube Volg Evax op Linkedin Volg Evax op Google+
Helenaveenseweg 14
5985 NM Grashoek
Tel: 0031- (0)77 - 3066050
E-mail:
info[dot]grashoek[at]evax[dot]nl
Voorwaarden
Privacyverklaring